Region

Svet

Vip Survivor: Ognjen pretio Kristini! Ava plakala zbog Martine (Video)

Posle plemenskog saveta atmosfera u plemenu Sibu bila je jako loša. Ava se rasplakala jer su je povredile Martinine reči, a Kristina Bekvalac je konačno otkrila zašto je glasala za Ognjena.

Vip Survivor: Ognjen pretio Kristini! Ava plakala zbog Martine (Video)



Maja Lena bila je srećna što će moći da priča sa svojom majkom i razjasni situaciju sa početka rijalitija.

"Jedva sam čekala da budem ovde sa tobom. Već pet dana razmišljam kako trebamo da rešimo neke stvari. I tata mi jako nedostaje" - rekla je Maja Lena svojoj majci i priznala da se pomirila sa Ognjenom koji je jako lepo dočekao. Opet su spavali jedno pored drugog.

Kristina je bila šokirana Ognjenovim ponašanjem na plemenskom savetu, pa je zbog toga rešila da otkrije pravi razlog zbog čega je glasala za rukometaša.

"Naje… ćeš ako budeš glasala za Nikolu" - rečenica je zbog koje je Kristina glasala za Ognjena. Nju je jako povredilo to što joj je Ognjen tako ružno zapretio, a to je čula i Aleks. Kristina je to prenela i Martini pa su zbog tih pretnji devojke odlučile da glasaju za Ogija.

Posle saveta u plemenu je vladala loša atmosfera. Ava se rasplakala jer su ostali želeli da je izbace, a Martina je čak i izvređala.

"Nikome nisam ništa loše uradila, reci mi da li je to normalno, baš me briga više kome šta smeta. Kad meni nešto smeta ja se sklonim. Svađala sam se nešto sa Martinom i ona me izvređala"- objašnjavala je Ava Aleks u suzama.

"Rekla mi je da sam tuka. Neću više nikome da dozvolim da me vređa" - govorila je Ava dok je Aleks tešila. Za to vreme Martina je sa Kristinom pričala kako joj je dosta Avine drame.

"Najlakše je rasplakati se" - zaključila je Martina.

Aleks je zamolila sve devojke da glasaju za nju ako sutra ne pobedi u igri za imunitet. Devojke su se borile jedne protiv druge, kao i muškarci protiv muškaraca. Veslom su vadili prstenje iz peska. Vlada i Martina bili su pobednici.

Vlada  je kao nagradu dobio  krstarenje  na otvorenom moru na ekskluzivnoj jahti oko jedne od najlepših destinacija za sportski ribolov. Sa sobom je poveo Sebastiana. Momci su bili presrećni zbog nagrade, a sve što upecaju moćiće da ponesu u pleme. Ipak, ni Vlada, a ni Sebastijan se nisu pokazali kao neki pecaroši, jer su uspeli da uloive samo dve male ribice, a da li će to biti dovoljno hrane za celoi pleme, saznaćemo večeras.





Autor: J.B.
Foto: survivor

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>