Region

Svet

Lane Gutović: Sviđa mi se Branka!

U jednoj emisiji u kojoj su zajedno gostovali Lane Gutović i Branka Nevestić, popularni glumac nije mogao da se suzdrži da ne udeli pregršt komplimenata ovoj voditeljki.

Lane Gutović: Sviđa mi se Branka!



Toliko si lepa, zavodljiva, pametna, duhovita da mi dođe da prosto pobegnem od tebe! - rekao je Lane Branki Nevestić, a mi smo ga pozvali i pitali da li joj se na ovaj način, žargonski rečeno, nabacivao?

"Prvo, nisam delio komplimente nego konstatacije! Drugo, ja se, žargonski rečeno, ne nabacujem, već poturam", izjavio je Gutović, koji je potvrdio naše sumnje da njegove „konstatacije“ nisu bile nemotivisane.

"Oni kojima se učinilo da mi se Branka dopada imaju pravo", dodao je čuveni pustolov i potvrdio voditeljkinu izjavu da su se prvi put sreli na snimanju „Granice“:

"Ne poznajem Branku odranije. Mislim da sam je retko viđao i na televiziji, ali, gledajući je, potvrdilo se ono staro pravilo: „Ako je žena lepa, može da bude i mlada... Nije greda", smatra iskusni glumac, koji iza sebe ima dva braka:

"Na moje konstatacije (kojima vi kumujete da su komplimenti) reagovala je baš onako kako ste videli na televiziji. Jedino ako taj deo nisu ljubomorni reditelji izbacili", zaključio je popularni Šojić iz kultnog filma "Tesna koža", a piše Alo.

Autor: S.P.
Izvor: Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>