Svet

Region

Anđelina Džoli u životnoj opasnosti!

Iako nije najromantičniji razlog, Bred Pit je odlučio da zaprosi Anđelinu Džoli jer strahuje da će holivudska diva umreti u misiji Ujedinjenih nacija.

Anđelina Džoli u životnoj opasnosti!



Nakon dugih spekulacija najpoznatiji par na planeti Bred i Anđelina objavili su prošlog meseca da će se konačno venčati ovog leta u Francuskoj. Kao ambasador dobre volje UNHCR-a Anđelina je pomalo zabrinuta za svoj život jer se izlaže riziku tokom učešća u mirovnim misijama.

Njen budući suprug Bred Pit strahuje za njen život jer će ona uskoro otputovati kao ambasador u Južnu Afriku u borbu protiv organizovanog kriminala. Iako je podržava u svemu pa i u bavljenju humanitarnim radom, Bred je odlučio da se njih dvoje venčaju pre nego što lepa glumica pođe u misiju.

Holivudska glumica je i ranije isticala da joj nije svejedno što će učestvovati u različitim misijama pa je pored brojnih zdravstvenih testova koje je uradila napisala i pismo svom šestogodišnjem partneru Bredu Pitu.

- Napisala sam pismo Bredu da bi mogao da me nađe ako mi se nešto dogodi. Iznela sam sve u kratkim crtama i napisala koja sam krvna grupa - izjavila je nedavno Anđelina.


Autor: M.R.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>