Region

Svet

Rajko Dujmić: Spasavali su mi život četiri sata

Frontmen i kompozitor grupe “Novi fosili” Rajko Dujmić posle četiri dana provedena u KBC “Zagreb” pušten je na kućno lečenje, uz ozbiljnu terapiju. Dujmiću je u subotu ujutro naglo pozlilo, pa ga je Hitna pomoć prevezla do bolnice. Na svu sreću, sada se oseća dobro.

Rajko Dujmić: Spasavali su mi život četiri sata



“Četiri sata su me reanimirali jer sam u bolnicu stigao u jako teškom stanju. Doktori su uspeli da mi spasu život jer su nekim cevima kroz moje žile uspostavili normalan protok krvi kroz organizam. Nisam mogao lako da se pomirim s tim da je bog uzeo mog bliskog prijatelja Nenada Šarića Bradu. San mi nije hteo na oči i bio sam bez apetita. ‘Novi fosili’ mi, uz moju porodicu, znače najviše u životu. Brada je, posle Đurđice Barlović i Slobodana Momčilovića, treći član mog benda koji je zauvek otišao. S njima neminovno odlazi i deo mene i nemam odgovor na to šta sam loše u životu radio da bih toliko navukao zlu kob na bend i sudbinu meni neizmerno dragih ljudi”, kaže Dujmić i dodaje:

“Tek sada sam postao svestan koliko mi je teško pao odlazak bliskih prijatelja. Pretpostavljao sam da neću uspeti na nogama da izdržim tu količinu tuge. Lekari su me upozoravali i pre da sve previše emotivno primam, k srcu. I, eto, to moje izranjavano srce na kraju nije izdržalo. Gledaću da se smirim koliko to može čovek koji gubi najbolje prijatelje s kojima je podelio život, ipak se bolne emocije ne mogu izlečiti operacijama”, rekao je za “Blic” frontmen čuvene pop grupe.

Podsećanja radi, početkom maja preminuo je njegov blizak prijatelj Nenad Šarić, inače suprug pevačice “Novih fosila” Sanje Doležal.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>