Svet

Region

Zet Dženifer Hadson optužen za ubistvo njene majke, brata i nećaka

Zet glumice i pevačice Dženifer Hadson Vilijam Balfor proglašen je krivim za ubistvo njene majke, brata i sedmogodišnjeg nećaka u oktobru 2008.

Zet Dženifer Hadson optužen za ubistvo njene majke, brata i nećaka



Dok mu je čitana presuda Balfor nije pokazivao nikakve emocije ni znakove kajanja, a Dženifer Hadson i njena sestra Džulia, Vilijamova bivša supruga, glasno su uzdahnule kada je sudija konačno izgovorio da je kriv i da ga čeka doživotna kazna.

Sa Džulijom Hadson Balfor je bio u braku od 2006. do 2008. kada se odselio iz njihovog stana u Čikagu, ali nije je ispuštao iz vida i stalno je uhodio.

Kada je video da Džulia rođendan slavi sa novim dečkom njegov fitilj ljubomore se potpuno zapalio i dan nakon slavlja ubio je njenu mamu Darnel, brata Džejsona a Džulijinog sedmogodišnjeg sina Džuliana je poveo sa sobom, upucao ga nedaleko od kuće i ostavio ga u automobili. Policija je njegovo telo pronašla posle tri dana intenzivne potrage.

"Mnogo je ljudi kojima treba da se zahvalimo na ovakvom ishodu ali pre svega naša najveća zahvalnica ide dragom Bogu" - napisale su u svojoj izjavi za medije Dženifer i Džulia. Sestre su rekle kako se mole za Balfora i nadaju se kako će se jednog dana pokajati za zločin koji je počinio.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>