Region

Svet

Vip Survivor: Aleks želi da rasturi muški klan! Izbačen Ognjen (Video)

Maja Lena je u startu odustala od potrage za imunitetom i pridružila se Velikom veću koje ju je oberučke prihvatilo, nahranilo i napojilo. Maja i Mia su izgladile odnose i ponovo su majka i ćerka. Mia deli Majino mišljenje da je ovo Majin vrhunac i ponosna je „što sam odgajila ćerku koja je totalno drugačija od mene“.

Vip Survivor: Aleks želi da rasturi muški klan! Izbačen Ognjen (Video)



Jelena je fina prema Maji, ali smatra da se ona suviše dugo provlačila na foru „ne, nemojte me slati kod majke“ i da je dogurala i dalje nego što treba. Pošto je Marko poslao Avi morsku zvezdu za Dan zaljubljenih, a Jelena Aleks narukvicu kao znak podrške, Maja se vraća u kamp, a Veliko veće zaključuje da definitivno Nikola treba da ispadne jer je, kako rekoše, apsolutno nebitan.

Za to vreme Ava pljucka Aleks kod Sebastijana, navodeći da je ova prevrtljiva, a i Nikoli sa jezika sleću reči osude za Aleks, no ona ne misli za sebe tako. Maja se vraća i prenosi pozdrave i poklone.

Martina i Kristina se interesuju da li je njima neko nešto poslao i pozdravio ih, a Ognjen se uozbiljio kad je čuo da Veliko veće podržava žene. Aleks je vasceli dan na tapetu i svi su spremni da je pobede u maloj borbi, u kojoj treba da naslažu i izbalansiraju posuđe. U finalu ostaju Kristina, Sebastijan i Aleks, koja je na početku izjavila da joj je sasvim svejedno da li će pobediti. Ipak, pošto je oduvala i Sebastijana, izabrala dupli glas i pojela hamburger, Aleks je više nego zadovoljna.

U plemenu su svi kao na iglama, a Sebastijan odaje priznanje Aleks, ali nije mu pravo „jer njena pobeda znači manje mesta za mene u finalu“. Aleks je svesna da muškarci pokušavaju da se dočepaju finala preko žena i naumila je da razbuca taj klan, pa odvlači Avu po vodu i pokušava da je pridobije: „Da li si ti svesna da imamo priliku da izbacimo jednog muškarca?“. Muškarci ipak sumnjaju u žensko jedinstvo. Ali, Aleks je muški zacrtala da će se sa Plemenskog vratiti brojčano nadmoćnije žene.

Posle plemenskog saveta i glasanja takmičari su odlučili da Ognjen Kajganić napusti pleme, izgleda da je plan od Aleks počela da sprovodi u delo svoj plan.



Izvor: survivor.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>