Region

Svet

Draganu Bjelogrliću pozlilo na Tenerifama

Draganu Bjelogrliću pozlilo je tokom snimanja filma „Montevideo, bog te video“ na Tenerifama, pa je zbog povišenog krvnog pritiska  bio primoran da na kratko prekine sa snimanjem.

Draganu Bjelogrliću pozlilo na Tenerifama"Danima je bio za kamerom i malo je spavao. Dragan je perfekcionista i učestvuje bukvalno u svakom segmentu snimanja, što je veoma naporno. Problem s pritiskom dodatno su stvorili i vremenski uslovi, jer temperatura naglo skače i opada. Tako se jedan dan požalio doktorima da ga nešto probada u grudima. U bolnici je dobio terapiju i tog dana je snimanje bilo obustavljeno" - govori izvor koji boravi na Tenerifama, prenosi Kurir.

Bjelogrlić se poslu vratio već sutradan kao da se ništa nije dogodilo, iako su mu lekari savetovali da se odmori neko vreme.

"Temperatura na Tenerifama jeste promenljiva, nije to ništa strašno. Normalno je da dođe do zamora i da čovek mora da se odmori" - rekla nam je Nevena Povrenović, PR produkcijske kuće „Intermedija netvork“, koja stoji iza filmskog projekta „Montevideo, bog te video“.

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>