Region

Svet

Goca Tržan: Ana Ivanović nije seksi, ja sam lepša! (Foto)

Goca Tržan ne prestaje da iznenađuje široki auditorijum svojim smelim izjavama. Gostujući kod Ivane Baltić u televizijskoj emisiji "Ja to tako" tema je bila seksi izgled, a na pitanje kako prisutni tumače seksepil najlepše teniserke sveta, Goca je odgovorila:

Goca Tržan: Ana Ivanović nije seksi, ja sam lepša! (Foto)



- "Ana je lepa devojčica, izuzetno lepa, ali nema seksipil. Meni seksipil podrazumeva ženu, a ona je sva "mjau, mjau". Mada, kad bolje razmislim, te "mjau, mjau" su najgore."



Pored Goce Tržan, u emisiji su bili Suzana Mančić, Vladimir Cvetković, Rada Manojlović i Aleksandar Filipović.

Lista lepih žena Srbije bila je poduža a samo za neke od njih su rekli da su seksi kao na primer za Ninu Seničar, Katarinu Radivojević, Cecu Ražnatović…

Ali zato kada su u pitanju Ana Ivanović, Emina Jahović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić bilo je različitih komentara. Goca je bila najotvorenija i bez dlake na jeziku zajedno sa Suzanom Mančić nije štedela na komentarima. Goca je otkrila i da većina muškaraca sa kojima je ona bila voli rasne žene i obline a ne mršave manekenke, prenosi Puls.

"Meni govore da super izgledam, a kako sam bila dobra…", iznela je svoje stavove o lepoti Goca.

I dok je većina prisutnih govorila za Natašu Bekvalac da je seksi, Goca je imala drugačije mišljenje.

"Meni ona deluje kao podvojena ličnost. Ne sviđa mi se to. Mislim da svako treba da bude ono što jeste. Ona često glumi samu sebe", iskrena je pevačica.

Za Anu Nikolić je rekla da je luda i "budalasta" i da je obožava dok je za Soraju ostala apsolutno bez komentara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>