Region

Svet

Žestoka svadja Bojane i Vladimira Stojkovića na javnom mestu

Golman Partizana Vladimir Stojković izašao je sa društvom u jedan poznati beogradski klub, a iako je sa prijateljima dosta popio račun nije platio.

Žestoka svadja Bojane i Vladimira Stojkovića na javnom mestuNaime, Vladimir je u klub došao sa dva druga, a kasnije su im se u separeu pridružile još dve devojke. Poznati golman celo veče je igrao i pijuckao piće ne obraćajući pažnju na devojke. Ipak, kada je oko pola tri u klub stigla i njegova supruga Bojana nastao je haos, a Vlada je zbog svađe sa suprugom zaboravio da plati račun.

"Bojani nije bilo drago zbog ženskog društva u kojem je te večeri bio njen muž. Naručila je šest tekila, koje nije popila, već ih je prosipala iza separea. Onda su se posvađali, a Vlada je konobaru rekao da se vraća čim odveze ženu i da će platiti račun. Ali, nije se vratio. On je stvarno dobar gost, i ako ostane dužan, plati posle nekoliko dana i ostavi baš dobar bakšiš... Sad je mnogo love dao za stan na Dedinju, pa i tih 400 evra izgleda da mu predstavljaju problem" - rekao je za Kurir dobro obavešteni izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>