Region

Svet

Olja Crnogorac prodala tri para cipela na buvljaku (Foto)

Atraktivna voditeljka po niskoj ceni prodavala svoje skupocene cipele na novobeogradskom buvljaku. Najbolji modeli Džimija Čua, Lubutena, Luja Vitona. Ajmo, navali, narode! - uzvikivala je Olja Crnogorac na novobeogradskom buvljaku. Na tezgu ispred sebe složila je petnaest pari skupocenih cipela. Baš kao što je Kurir već najavio. Želela je da oslobodi prostor u stanu, koji je zatrpan luksuznom obućom.

Olja Crnogorac prodala tri para cipela na buvljaku (Foto)Obučena u izazovnu kratku haljinu i vrtoglave potpetice, odmah je privukla pažnju.
"Aaa, Olja, da častiš otvaranje tezge, nema ovde ništa besplatno!" - dobacivali su joj „komšije“ prodavci."Ništa vi ne brinite, ponela sam ja šampanjac da nazdravimo! Da krene i vama i meni!" - uz osmeh im je uzvratila atraktivna voditeljka, prenosi Kurir.

A ispred tezge se okupilo dvadesetak znatiželjnika.- Vidite, gospođo, kao stvorene za vas! Prava italijanska koža, kao da ste bosi dok ste u njima! - ubeđivala je Olja stariju gospođu koja je zagledala šarene „lubutenke“.

"A cena?- Ma prava sitnica, samo 5.000 dinara za vas!- Ijuuu, mnogo mi to!" - zavrtela je glavom žena.

Tada se umešao prodavac sa susedne tezge. Tražio je poklon za suprugu. Uspeo je da trampi zavesu za crvene nanule. Sve to pratila je jedna trudna Romkinja... I ona je htela da pazari obuću, pa je pokušala da se cenka s voditeljkom.

"Evo ti 500 dinara i dosta ti je to! Ionako su kineske" - nameračila se trudnica da spusti cenu.

"Ijao, nemojte tako, ove još nisu stigle kod nas, nemojte da mi vređate cipele - branila se Olja.

Na kraju je uspela da, ne računajući trampu za zavesu, proda tri para cipela i zaradi 150 evra!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>