Region

Svet

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković izabrali ime za ćerkicu

Pevačica je nedavno na svet donela devojčicu. Ona i suprug Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropiko bend" su presrećni. A već su se odlučili i za ime svoje malene princeze. Jovana Pajić je rodila devojčicu, koja je pri rođenju imala 3 kilograma i 200 grama i bila dugačka 52 centimentara.

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković izabrali ime za ćerkicu



Porođaj je protekao u najboljem redu a presrećni tata, Aleksandar Cvetković je istog dana organizovao veliko slavlje za prijatelje. Među zvanicama su bili Dragan Brajević Braja, Milena Ćeranić, Dragana Mićalović i mngi drugi. Iako sam želela da se porodim prirodnim putem, po preporuci lekara odlučila sam se za carski rez, počinje priču Jovana:

"Od početka sam se dobro osećala, a u bolnici su se svi trudili da mi ništa ne fali. Helena je preslatka devojčica i zaista sam presrećna" - rekla je pevačica za štampano izdanje Hello magazina.

"Odmah sam se zaljibila u moju devojčicu. Svaka majka će me razumeti, jer kada dobije dete, neminovno je da se žena promeni. To je osećanje koje može samo da se doživi".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>