Region

Svet

Obijen stan Mire Adanje Polak

Dok je Mira Adanja Polak radila na svojim emisijama, njen stan na Dorćolu „posetio“ je lopov i odneo iz njega zlatan nakit! Naime, pre desetak dana dom poznate voditeljke je obijen, ali je policija ubrzo uhvatila počinioca i ukradene dragocenosti vratila vlasnici.

Obijen stan Mire Adanje PolakKako Alo saznaje od dobro obaveštenog izvora bliskog istrazi, koji je insistirao na anonimnosti, krađa se dogodila pre desetak dana, a zahvaljujući umešnosti organa reda, ali i srećnom slučaju, lopov je dolijao istog dana.

“Policajci iz stanice Stari grad nedavno su u rutinskoj kontroli uhvatili momka koji je obio stan Mire Adanje Polak i iz njega odneo zlato. Po svemu sudeći, lopov je bio prilično nevešt u skrivanju. Policija zapravo još nije ni bila obaveštena o krađi, ali im je mladić koga su videli tokom patroliranja delovao veoma sumnjivo, pa su ga zaustavili i legitimisali”,  kaže naš sagovornik i dodaje da je kradljivca odao upravo plen koji je imao kod sebe u trenutku pretresa.

“Mladić je sa sobom nosio kesu koju su policajci proverili i u njoj našli izvesnu količinu zlatnog nakita. Dečko se veoma uplašio, nije ni pokušavao da traži izgovore odakle mu zlato, već je odmah priznao da je obio jedan stan. Rekao je da će priznati sve, samo da prođe sa što manjim posledicama. Odmah je ponudio policajcima da im pokaže stan u koji je provalio, a kada su došli tamo, ispostavilo se da je reč o domu Mire Adanje Polak, koja je potom obaveštena o svemu što se dogodilo, a zlato joj je vraćeno. Gospođa Polak je najpre bila zatečena informacijom jer je u istom trenutku saznala i da je pokradena i da je provalnik uhvaćen, da bi se potom zahvalila policiji na odlično odrađenom poslu. Slučaj je sada pred tužilaštvom, koje će najverovatnije podići optužnicu protiv lopova, ali je najbitnije da je sve brzo završeno” - završava  izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>