Region

Svet

Najbolja drugarica Ane Bebić poginula u požaru

Samo nekoliko minuta pred izbijanje požara, sišla je sa bine, a zatim je, zajedno sa 350 posetilaca, jedva izbegla smrt u stampedu koji je nastaoAna Bebić je zbog gutanja dima, ali i stresa koji je preživela, juče tražila lekarsku pomoć.

Najbolja drugarica Ane Bebić poginula u požaru"U bolnici smo. Ana nije u stanju da govori, jer je pretrpela veliki šok! Fizički se dobro oseća, ali želimo da budemo sigurni da je sve u redu s njom”, rekao je Anin dečko Filip Miletić.

"Ani nije dobro, teško joj je. Izvukli su se za dlaku, izašli su na vrata među poslednjima. Njena najbolja prijateljica je poginula. Ona stvarno neće moći neko vreme da komunicira sa medijima, razumite je" - rekla je sestra Ane Bebić koja se javila na Anin telefon, prenosi Puls.

Boban Pavlović, frontmen i osnivač "Akapulko benda", nastupao je kobne noći pre tragičnog požara u klubu "Kontrast" u Novom Sadu.

"Predviđeno je bilo da nastupimo dva puta, a da u međuvremenu bude nastup jednog di džeja i devojaka koje su izvodile performans sa nekakvim bakljama. Bili smo u pripremi za nastup kada je neko viknuo da je buknula vatra" - kaže Boban Pavlović osnivač "Akapulko benda" koji je u kobnoj noći nastupao u diskoteci "Kontrast".

Prema rečima Pavlovića, bubnjar benda, pa potom i ostali članovi, pokušali su uz osoblje lokala da ugase vatru koja je buknula na gornjoj bini gde su bile igračice.

Bar jedan aparat za gašenje požara, kaže naš sagovornik, nisu mogli da aktiviraju.

"Ne znam kako se vatra tako brzo proširila. I domaćini i mi koji smo bili tu prisutni smo probali da ugasimo to žarište na sve načine. Konobari su donosili led, kofe vode. Ma ko je šta stigao, ali uzalud. Žao mi je te dece koja su stradala a došli su samo da se dobro zabave. Strašno - razočaran je Pavlović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>