Region

Svet

Region

Mirka Vasiljević: U šestom mesecu sam saznala da sam trudna

Mirka Vasiljević, sada već majka petomesečnog Andreja, u emisiji "Magazin In" otkrila je i kako je saznala da je trudna. Na pitanje Sanje Marinković da li je imala neke tegobe u trudnoći i kako je saznala, Mirka je ostavila bez teksta goste i publiku:

Mirka Vasiljević: U šestom mesecu sam saznala da sam trudna"Ja nisam imala nikakve tegobe, kada sam otišla na pregled tek sam tada saznala da sam trudna, tačnije u 6 mesecu. Do tada sam najnormalnije radila po kući, igrala predstave, jer stomak uopšte nisam imala niti bilo kakve tegobe" - rekla je Mirka.

Ova glumica koja je tako "preletela" trudnoću i suočavala sa se njom samo 3 meseca, kaže da se ugojila desetak kilograma koje je vrlo lako i skinula. Nije se plašila porođaja, a nije ni uplašena majka:

"Ja se uopšte nisam brinula kada sam se porodila, niti sam imala neke strahove. Što bih? Trudnoća je bila laka, porođaj zaista nije bio težak, Andrej lepo napreduje i nema razloga da budem zabrinuta mama" - objasnila je glumica, prenosi Smedia.

Sanja je pitala i na koga sin liči:

" Ne znam još uvek na koga je po naravi, ali ima moje oči" - rekla je, a Sanja je dodala:

" E pa onda će biti opasan "baja".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>