Region

Svet

Region

Sloboda Mićalović: Neću biti pevačica

Popularna glumica kaže da neće snimiti singl kao što se pričalo. Tridesetogodišnja Leskovčanka priznaje da je pozorište njena najveća ljubav, prenosi Mondo.

Sloboda Mićalović: Neću biti pevačica



"Više volim da glumim u pozorištu, zato sam se i odlučila za glumu, ali mom senzibilitetu odgovara da to mešam sa snimanjem serija i filmova. Nažalost, malobrojna je publika koja dolazi u pozorište, bilo bi divno da su to svi ljudi koji prate brojne serije u kojima sam glumila, jer pozorište je neponovljivo. Sad i nikada više se to odigra, sa svim greškama, sa glumcima koji su umorni, dobro raspoloženi... Ili makar ja to tako doživljavam"- kaže lepa glumica.

Sloboda demantuje vest da će zajedno sa sestrama Draganom i Mirjanom snimiti singl koji će podsećati na ono što izvode Aleksandra Kovač ili Nina Badrić.

"Ne privlači me da budem pevačica, mada moram da priznam da one bolje prolaze nego glumice. Dragana je to više izrazila kao svoju želju jednog dana, pa su pojedini mediji iskonstruisali priču prema kako im se dopalo. Mlada je i treba da uči na svojim greškama kako da daje intervjue. Nema nikakvih nagoveštaja toga da ćemo snimiti zajedničku pesmu" - kaže glumica predivnog glasa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>