Region

Svet

Danijela Vranić otputovala u Dubai

"Otišla je Danijela, nije rekla zbogom!“. Doduše, možemo reći da je najavila svoj odlazak u Dubai, iako nam nije rekla zbogom, ali je zato njen odlazak ovekovečila ekipa emisije „Paparaco lov“!

Danijela Vranić otputovala u Dubai



Naime, Danijelin dečko je izneo kofere iz zgrade, spakovao ih u taksi, a onda se i pevačica spustila do automobila. Uputili su se ka aerodromu, a pristigli su samo deset minuta pre poletanja aviona za Istanbul. Kako je najavljivala da putuje u Dubai, pretpostavljamo da se baš tamo i uputila, preko presedanja u Turskoj.
U kratkoj suknji, bundi i sa naočarima na licu, pevačica je izašla iz taksija i ušla na aerodrom, dok je dečko ponovo bio zadužen za kofere. Pa što bi se dama mučila, i torba je dovoljan teret.

Inače, po izlasku iz Vojnomedicinske akademije, gde se lečila na reumatološkom odeljenju zbog prekomerne težine, Danijela je izjavila da će otputovati u Dubai kako bi se odmorila.

“Ići ću u Dubai na odmor da se lepo isplivam, odmorim i pripremim izdavanje novog albuma, koji je morao da sačeka”,  izjavila je Vranićeva tada za „pulsonlajn“.
Verujemo da će se popularna kraljica splavova dobro odmoriti, pa će se po povratku totalno oporaviti od svega što je preživela poslednjih nedelja, kao i da ćemo uskoro čuti novi album, ali i konačno saznati šta se desilo sa tužbom zbog vožnje u pijanom stanju.

Izvor : Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>