Region

Svet

Kaja Ostojić remontovala zadnjicu

Nova, vidno stesana figura pop pevačice Katarine Ostojić nije rezultat rigorozne dijete i napornih treninga u teretani, već plastične hirurgije! Naime, Kaja je pre mesec dana rešila da se podvrgne tretmanu liposukcije, ali i da promeni oblik svoje zadnjice, tako što je izvađeno salo premestila u guzu, kako bi ona bila lepše oblikovana!

Kaja Ostojić remontovala zadnjicu



"Kaja je pre mesec dana otišla u jednu privatnu kliniku jer je žarko želela da dotera liniju, kao i da preoblikuje telo. Tamo joj je najpre urađena liposukcija, odnosno isisavanje masti iz stomaka i butina. Međutim, tu nije bio kraj intervencijama, pošto su joj izvađene masne naslage stavljene u zadnjicu. Na taj način joj je guza podignuta i postala je trćasta, što je ona oduvek želela"  - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor blizak Ostojićevoj i dodaje da je čitav zahvat i postoperativni tok protekao u najboljem redu.a nekoliko dana je napustila bolnicu i već se vratila u normalne tokove.

"Svi su još tada primetili da je drastično smršala, ali je Kaja svima govorila da je njena nova figura rezultat stroge dijete. Samo njeni najbliži prijatelji znaju istinu, a kako nije preterala s veličinom zadnjice, malo ko je i primetio da njena pozadina sada ima drugačiji oblik. Kaji je najvažnije od svega da je njen dečko Džunior Džek oduševljen kako sve to izgleda - zaključuje izvor.

Odmah nakon oporavka, pevačica je snimila spot za pesmu „Ljubav ne postoji“, tako da će za nekoliko dana svi imati priliku premijerno da pogledaju Kajinu novu guzu i figuru iz snova.

Kaja nije potvrdila, ali ni demantovala da je za njen novi izgled zaslužan estetski hirurg, nego je samo šaljivo poručila: "Nisam kriva ni za šta."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>