Region

Svet

VIP Survivor: Aleks izvređala Staniju, izabrane nove poglavice (Video)

Jelena Maćić otišla je na ostrvo odbačenih, a pošto je bilo mračno i nije uspela da upali vatru, legla je da spava.

VIP Survivor: Aleks izvređala Staniju, izabrane nove poglavice (Video)



U plemenu Boruka ponovo je došlo do svađe. Naime, Aleks je napala Staniju i nastala je opšta pometnja. Iako su muškarci pokušali da smire situaciju, devojke su vređale jednu drugu. Aleks je izjavila da joj je Stanija nebitna i da je znala da je takva, nikada je ne bi uzela u pleme. Dogovorile su se da ne pričaju i svi u plemenu su se složili da je tako najbolje za sve.

Pleme Matambo pričalo je o plemeskom savetu na kome je Jelena Maćić uzburkala strasti. Neven je rekao da su na plemeskom pale teške reči i da će svaki sledeći put biti lakše jer je ispao član koji je unosio najveću pometnju među njima.

Jelena je ujutru počela da šetka po šumi i komentarisala kako ne bi volela da joj se na odbačenom ostrvu pridruži takmičar koji je poslao tamo.

Plemena su dobila i novu poruku u kojoj im je rečeno da moraju da izaberu novog poglavicu glasanjem. Pleme Boruka izabralo je Sebastijana, dok je Matambo za novog vođu izabralo Martinu.

Aleks se u plemenu Boruka rasplakala pošto joj nedostaju najbliži, a falili su joj i prijatelji iz suprotnog plemena, jer je jako vezana za takmičare Matamba. Izjavila je kako jedva čeka borbu, kako bi ih videla barem na trenutak i nada se da će uspeti da osvoje barem neku nagradu.

Na red je došla i nova borba za nagradu. Plemena su dobila da igraju skok šut, a pobedničko pleme u ovoj igri osvojiće opremu za pecanje ili veliku porciju sveže ribe. Poglavice su odlučile da se bore za pribor.

Po drugi put u borbama bilo je uspešnije pleme Boruka koje je osvojilo kao nagradu opremu za pecanje, koja će im znatno olakšati život na ostrvu, najviše u potrazi za hranom.

Pobedničko pleme se zadovoljno vratilo u kamp i na miru razgledalo nagradu koju su osvojili, dok je pleme Matambo ponovo razočarano. Složili su se da je protivničko pleme mnogo jače od njih. Ipak, i dalje je sam početak takmičenja, a u narednih mesec dana videćemo šta nas sve očekuje i da li će slabije pleme uspeti da se na pravi način suprotstavi plemenu Boruka.



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>