Region

Svet

Nina Badrić: Razbiću sve na Evroviziji, jer moje je Nebo granica

Hrvatska televizija će danas u 18 sati premijerno prikazati video-spot za pesmu „Nebo", s kojom će Nina Badrić u maju predstavljati Hrvatsku na Evrosongu u Bakuu.

Nina Badrić: Razbiću sve na Evroviziji, jer moje je Nebo granica


Pesma „Nebo" je pre nekoliko dana dobila i svoje video-izdanje. Kako se moglo čuti, odlično kadriranje reditelja Darka Drinovca ostaviće gledaoce bez daha, prenosi Press.

"Reč je o video-spotu koji krase estetika i dinamika. Video-spot prati i nova audio-verzija pesme, čiju muziku i stihove potpisuje Nina, a aranžman je delo Ante Gele - navode hrvatski mediji.Nina dominira spotom, ali tu je i koreografija nekoliko mladih plesača, koja oplemenjuje pesmu. Na „nebesku" prezentaciju odlično se nadovezuje i pomalo izmenjen aranžman ove balade. Ante Gelo, Ninin dugogodišnji saradnik, najviše se angažovao da evrosongovska verzija pesme zvuči drugačije i svežije nego na nedavno objavljenom Nininom albumu "NeBo".

"Pripreme za Evrosong počela sam odmah posle Nove godine. S obzirom na to da sam i autor svoje kompozicije, odgovorna sam za svaki segment ove pesme i nastupa. Okupila sam ekipu saradnika kojima verujem, a najteže je bilo spakovati pesmu u tri minuta. Nemam straha i biću spremna za sve ono što me čeka. Za Evrosong ću biti u top formi, razbiću sve, i biću spremna da, kao i uvek do sada, dam najbolje od sebe što znam. Nebo je granica" - optimistična je Nina.

Nina Badrić je jedna od najcenjenijih i najtrofejnijih hrvatskih pevačica, čija karijera traje punih 20 godina. Ona je uspešna i popularna i van Hrvatske. Do sada je objavila sedam solističkih albuma, mnogobrojne lajv albume, singlove i duete sa eminentnim muzičarima regiona i sveta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>