Region

Svet

VIP Survivor: Neven Ciganović rekorder po broju plastičnih operacija (Foto)

U novom serijalu “Survivor VIP“ gotovo da nema žene koja nije imala plastičnu operaciju, a neke od njih od prvog dana s ponosom pokazuju grudi kada god imaju priliku. Međutim, nijedna od njih nije rekorder kada je u pitanju broj zahvata kojima su se podvrgle.

VIP Survivor: Neven Ciganović rekorder po broju plastičnih operacija (Foto)



Na prvom mestu se nalazi stilista Neven Ciganović, koji se pre desetak godina, dok je radio kao model u Italiji, podvrgao prvoj plastičnoj operaciji i koji nije stao dok svoj izgled nije doveo do savršenstva.

“Sada sam zadovoljan svojim izgledom. Imao sam viziju kako bih jednog dana želeo da izgledam, i to sam dostigao. Nikada nisam krio šta sam sve promenio na svom telu, ali nije istina da sam plastične operacije platio 6.500 evra, koliko se pominje u medijima. To je naduvana cifra”, kaže Neven za Blic.



Dojučeranji poglavica Matamba u intervjuu za Blic kaže da je sa učesnicima “Survivora VIP“ otvoreno pričao o hirurškim intervencijama.

“Mnogi su već planirali da ponovo odu na operaciju po završetku „Survivora“. Neke devojke žele da smanje usne ili da odu na korekciju grudi. Pročitao sam da je Stanija bila da im promeni oblik”, nasmejao se Neven i dodao: “Neki učesnici su se za dolazak na Kostariku spremali kod plastičara umesto u teretani.”

Neven, naravno, nije nikakva izuzetak samim tim što su u “Survivoru” mnoge devojke za koje se smatra da su već postale, ili da će svakako uskoro postati poznate – pored ostalog – i po svom atraktivnom izgledu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>