Region

Svet

Ognjen Kajganić: Mnoge devojke su ušle u "Survivor" samo da bi pokazale telo!

Ognjenu Kajganiću mnogi zavide na učešću u rialitiju "Survivor VIP", ne zbog avanture i ostrva već zbog zgodnih devojaka sa kojima je provodio dane i noći.

Ognjen Kajganić: Mnoge devojke su ušle u



"Muškarci su bili posvećeni izgradnji kuće i krova, i to nam je bilo pametnije nego da gledamo devojke u toplesu. Toliko smo bili okupirani radom da nismo ni primetili da obnažene leže pet metara od nas na plaži, i to ne bilo kakve žene, nego četiri "Plejboj" zečice. Moji prijatelji ne mogu da veruju da smo mi zaneti poslom propustili takav prizor", kaže Ognjen, koji je u jučerašnjoj emisiji prokomentarisao kako se "devojke utrkuju da pokažu koja ima veće i da im nije lako, jer to treba napumpati".

On je još rekao da je svaka devojka na svoj način pokušala da izgradi prijateljske odnose sa muškarcima.

"Mnoge su u Survivor ušle da bi pokazale svoje telo. Kao i sve žene, više su se svađale međusobno nego što su radile. Mislim da su mnoge izabrale pogrešan rijaliti - šou za tako nešto i zaboravile da se ovaj zove preživljavanje", iskren je Ognjen, kome je prve noći na ramenu zaspala starleta Stanija Dobrojević.

Poznati rukometaš kaže da je to bilo slučajno. "Bilo je veoma hladno i svi smo spavali jedni pored drugih. Pored mene i Stanije ležali su i drugi takmičari, a ona je spustila glavu na moje rame i zaspala. Nije se desilo ništa više od toga", izjavio je Ognjen.

Kada je stigao na ostrvo i prvi put video takmičarke, nijedna mu se nije dovoljno dopala da bi započeo vezu. Međutim, kada ih je upoznao, promenio je mišljenje.

“Nikad ne reci nikad. Na početku sam mislio da nema teoretske šanse da sa nekom budem u vezi. Međutim, zajedno smo provodili dane i noći, sa mnogima sam se zbližio i kada su se ugasile kamere, stvari su bile potpuno drugačije. Sa nekima se sada češće čujem i viđam nego sa svojim bliskim prijateljima. Ne mogu nijednu da izdvojim jer sam sa svima bio u dobrim odnosima", ostaje zagonetan Ognjen.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>