Region

Svet

Džunior Džek: Kaja je moja inspiracija u svemu

Verovatno već i ptice na grani znaju da je Džunior Džek došao u Beograd kod svoje devojke Katarine Ostojić. Poznati di-džej, koji je već prozvan srpskim zetom stigao je u Beograd i spojio poslovno i privatno. Nastupao je u klubu “Opozit”, ali i provodi vreme sa svojom lepšom polovinom, Kajom.

Džunior Džek: Kaja je moja inspiracija u svemu



Ekipa emisije “Exkluziv” sačekala ga je na aerodromu zajedno sa Kajom koja je kako je rekla bila jako nestrpljiva da ga vidi jer nisu bili zajedno mesec dana. Kada je stigao, nakon nekoliko minuta i razmena nežnosti Džunior je rekao: “Ona nije moja inspiracija samo za muziku, već i za život i za mene" - izjavio je Džunior, a prenosi Puls.

Međutim, iako je Kaja još pre par meseci saopštila da je JJ zaprosio, te da će se uskoro venčati, on je dao nešto drugačiji odgovor na pitanje da li planira venčanje sa našom pevačicom:

 “Mi volimo da putujemo zajedno, da se vidimo kada nam to odgovara, a sve ostalo će doći kada dođe”, rekao je Džek.

Kamere se od njih nisu odvajale ni na nastupu didžeja, pa je njemu već postalo neprijatno što je potvrdila i Kaja: “Nigde ne možemo da izađemo bez pažnje medija, pa je malo umoran od toga”, rekla je Kaja.

Ne čudi nas to ni malo jer zaista svuda možemo da vidimo kamere i paparace oko njih, ali sudeći po njegovom Tviter nalogu danas, izgleda da se malo opustio i napisao: “Chilling in Belgrade …. feelin’ good (Odmaram u Beogradu…osećam se dobro)”, napisao je Džunior.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>