Region

Svet

Željko Joksimović predstavio pesmu za Eurosong!

Da, Željko Joksimović je predstavio pesmu za predstojeći Eurosong, ali ne javnosti nego članovima organizacije OGAE Srbija, fanovima ovog takmičenja.

Željko Joksimović predstavio pesmu za Eurosong!



RTS: Evrovizijska pesma Željka Joksimovića 10.marta!
Zvanično predstavljanje pesme je zakazano za 10. mart, u specijalnoj emisiji RTS-a. Naime, 10. marta s početkom u 21 čas na televiziji RTS biće emitovan jednočasovni šou, a sve u cilju zvanične promocije naše takmičarske pesme.

U šou programu pod nazivom "Evropska pesma" Željko će otpevati i svoje najveće hitove iz bogatog muzičkog i filmskog opusa, ali ovog puta u potpuno novom ruhu.

Joksimović će pesme premijerno izvesti zajedno sa njegovim bendom, ali u pratnji oko 40 muzičara Simfonijskog orkestra RTS-a, a ugostiće i neke svoje kolege i dugogodišnje saradnike među kojima su Jelena Tomašević, Bora Dugić, Ivan Bosiljčić, Hari Varešanović i Halid Bešlić.

Voditelj programa biće mlada, ali već u javnosti afirmisana glumica Tamara Aleksić. Emisiju "Evropska pesma", prvi put i u tehnologiji visoke rezolucije (HD) potpisuje evrovizijski tim RTS-a za Baku 2012. godine.


Autor:S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>