Region

Svet

Bojana Stojković vadi silikone

Kod supruge golmana Partizana, manekenke Bojane Stojković, nema laži nema prevare, te se pre nekoliko dana pred kamerama podvrgla tretmanu lica kod estetskog hirurga, ali briga o dobrom izgledu navela ju je i na odluku da izvadi silikone iz usta!

Bojana Stojković vadi silikone



Naime, Bojana je i ranije govorila da je preterala s povećanjem usana, a sada je rešila da im vrati prirodni(ji) izgled. Ipak, sprovođenje ove njene odluke u delo ne ide glatko – Bojana se požalila da ne može da pronađe hirurga za ovu operaciju koju planira da obavi do početka leta, pa je angažovala i svog specijalistu za estetsku medicinu u potrazi.

“I Janu sam nedavno pitala da mi nekoga preporuči. Tako da, raspitaće se, ali to da. Još pre leta to hoću da uradim”, odgovorila je Stojkovićeva kad su je u emsiji “Ekskluziv” na TV “Prva” pitali da li će izvaditi silikone iz usana.

Posle višegodišnje invazije silikonskih lepotica, trend se promenio, te mnoge hrle da povade veštačke umetke, uglavnom iz usana, a prva među njima bila je manekenka Olja Crnogorac, koja je to i obelodanila. Polse nje se spekulisalo da je svoju gornju usnu silikona oslobodila i potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan, a nedavno je vađenje implantata priznala i pobednica takmičenja za “Plejbojevu zečicu” u Srbiji Soraja Vučelić.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>