Region

Svet

Region

Nikola Đuričko: Opasne scene snimam sam

Uglavnom svi glumci izbegavaju snimanje opasnih scena, i za to angažuju dublere. Međutim to nije slučaj i sa našim poznatim glumcem Nikolom Đuričkom. Na snimanju novog filma, Nikola je pokazao hrabrost i te scene snima sam.

Nikola Đuričko: Opasne scene snimam sam



U novom akcionom filmu "Poslednji i prvi" Nikola Đuričko igraće Mihajla Lubardu, anesteziologa koji žrtvujući sve, stavlja na kocku svoj život kako bi zaštitio mlađeg brata Petra, srpskog Džejmsa Dina, koji pokušava da pobegne od posledica pogrešnih izbora iz prošlosti.

Tumačite starijeg brata koji radi kao lekar i koji se više ne bavi reli-vožnjom. Zbog čega u zahtevnih "vozačkim scenama" nećete imati dublera?

- Imam poverenja u automobil i svoje sposobnosti. Bezbednost na snimanju je na prvom mestu, ali reditelj Predrag Stojić i ja smo doneli odluku da sve što mogu da izvedem, to i učinim. Ima dosta razloga za to, način na koji on planira da snimi scene vožnji, autentičnosti samih situacija... Uskoro krećem na pripreme sa našim stručnim konsultantima i tome se baš radujem, priča Đuričko za Blic.

Zbog čega mesecima ne dajete nikakve izjave niti intervjue za medije?

- Nisam imao ništa pametno da dodam opštem lupetanju. Ja lično nemam potrebu da se promovišem, ali smatram da je normalno promovisati film, seriju ili pozorišnu predstavu.

Čini se da u poslednje vreme nikada više niste radili. Šta još pripremate?

- Posle snimanja filma, nastavljam rad na "Montevideu 2". To je toliko ambiciozan i uspešan projekat da sam srećan što sam deo toga, rekao je za Blic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>