Region

Svet

Ćemo se botoksirao!

Odmah nakon liposukcije, kojom je odstranio masne naslage sa stomaka, pevač Ćemo je zategao lice botoksom! On je želeo da tragovi noćnog i nemarnog života nestanu s njegovog čela, obraza i očiju.

Ćemo se botoksirao!



"Ćemo je na nagovor prijateljice ponovo posetio kliniku čije usluge sve češće koristi, ali ovog puta se posvetio sređivanju lica. S obzirom na to da je veći deo svog života proveo u kafani, neredovan san, umor, alkohol i cigarete ostavile su vidan trag na njegovoj koži, pa je Ćemo odlučio da se putem botoksa osveži", kaže izvor blizak njemu.

"Iako se proteklih dana u medijima govorilo da je botoks štetan, on nije mario za tu vrstu apela već je uradio ono što je naumio. Dakle, Ćemo se zategao i veoma je zadovoljan", zaključuje izvor.

Ćemo je izjavio za Alo: "Istina je da sam ubrizgao botoks. Na predlog mog lekara, koji mi je pre izvesnog vremena obavio liposukciju masnih naslaga sa stomaka, sredio sam i lice."

Na pitanje da li zna da je botoks štetan i da li se plaši posledica, pevač je u dahu rekao: "Štetne su i cigarete, pa ih većina ljudi konzumira."

Viber

Izvor: Svet Plus


>