Region

Svet

Jelena Rozga "zapalila" beogradski klub Magacin!

Oni koji misle da strani pevači, nemogu da napune klubove u velikoj su zabludi. Sinoć, oko jedan sat posle ponoći, u kratkoj, dekoltiranoj crnoj haljinici sa resama i cirkonima na binu popularnog kluba "Magacin" izašla je pevačica Jelena Rozga. Kao prvu pesmu otpevala je dobro poznati hit "Bižuterija".

Jelena Rozga



"Dobro veče svima, hvala vam lepo na toplom dočeku! Nadam se da ćemo uživati, jer nećemo puno da pričamo. Možemo početi!", obratila se Jelena publici.



Zatim je krenula da ređa svoje hitove: "Ako poludim", "Sedam minuta", "Ljube se dobri, loši, zli", a kad je zapevala pesmu "Tri sam ti zime šaptala ime" svi parovi u klubu su zaplesali.



Jelena je održavala blizak kontakt sa prisutnom publikom, sa kojom je komunicirala putem ceduljica. Došao je red i na pesmu "Ginem", koju je Jelena veoma emotivno otpevala tako da su svi imali osećaj da će svaki čas zaplakati.
Međutim, vesela Splićanka je energično nastavila dalje, a u jednom trenutku rekla je: "Joj, kako sad izgledam, totalno mi se pokvario friz", i zapevala "Minus i plus".

Jelena se šaljivo obratila publici koja je uživala u njenim hitovima:

"Pošto sam ja plavuša i često zaboravljam da otpevam neke pesme, vi me slobodno podsetite šta želite da čujete!"



Sve u svemu bio je to još jedan sjajan nastup Jelene Rozge, i još jedna luda noć u Beogradu!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>