Region

Svet

Nole uživa na Kopaoniku (Foto)

Posle tačno šest godina, Novak Đoković posetio je Kopaonik u društvu devojke Jelene Ristić, brata Marka i nekoliko drugova iz detinjstva. Prvi reket sveta i najbolji sportista na planeti došao je da se odmori od napornog turnira u Australiji i "napuni baterije" za nastavak sezone. Naš teniser je skijao na svojim "spid hed skijama", a nosio je i odelo ove kompanije, čije je zaštitno lice. Zanimljivo je da su ga obožavaoci prepoznavali i pod celom tom skijaškom kamuflažom.

Nole uživa na Kopaoniku (Foto)





 Predahe je pravio u malim kolibama na stazi, gde je, između ostalog, dobio zadatak da loži vatru i napravi dobar ambijent.



Večeri su provodili u kući gde su bili smešteni, uz mirno druženje i ćaskanje. Naravno, uz Novaka i Jelenu bio je i pas Pjer, ljubimac srpskog asa.



U znak zahvalnosti za to što Srbiju predstavlja u najboljem svetlu, ali i kao velikom ljubitelju Kopaonika, 80 ski instruktora napravilo je svojim telima natpis „Nole No1" na stazi. Prema rečima Nenada Kneževića, direktora ski-škole, to je bio način da se oduže Novaku za sve što je uradio. Nole je bio oduševljen ovakvim gestom.




Na Kopaoniku Đoković ostaje najviše još nekoliko dana. Prvo putuje u Monte Karlo, a onda odlazi u Dubai na pripreme za turnir koji je na programu od 27. februara do 3. marta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>