Region

Svet

Poznate dame u venčanici (Foto)

Na sajmu venčanica u Hajatu mladenci su mogli da pronađu sve što im treba za taj "poseban dan". Od cipela, venčanica, muških odela pa sve do cvetnih aranžmana i nakita.

Poznate dame u venčanici (Foto)



Da bi sve to još više imalo smisla, naše poznate dame prošetale su glamurozne venčanice niz stepenice Kristalne dvorane.

"Led su razbili" mladi glumci iz Montevidea Nina Janković i Petar Strugar. Nina je bila nesvakidašnje obučena. Ona nije bila klasična mlada, odskakala je od ostalih dama zbog svoje sive haljine neobičnog kroja.



Ipak, sve simpatije je "pokupila" glumica Mina Lazarević u svedenoj venčanici koju je upotpunila glamuroznim nakitom. Mina se zadovoljno smešila, mada je za S media portal rekla da na venčanicu gleda kao i na svaku drugu haljinu. Posle elegante Mine, na stepenicama su se pojavili Žika i Jelena iz grupe "Zana". Zatim je Ana Bebić imala manjih problema sa venčanicom koja je bila prevelika za njenu "krhku" figuru te se činilo kao da će svakog momenta posrnuti. Ali, Ana je hrabro iznela bogato izrađenu venčanicu i svi su je pozdravili aplauzom.

Ksenija Mijatović je nosila korset venčanicu i pokazala nam raskošnu tetovažu na leđima. Najveće iznenađenje je bila zavodnica Nikolina Pišek koja je osvojila stepenice Kristalne dvorane u vrtoglavo visokim štiklama. U stilu Pepljuge zablistala je i Ana Kokić u neobičnoj venčanici sa puno detalja.



Mina Kostić je ruku pod ruku izašla sa svojim mladim pratiocem i privukla pažnju svojim izuzetno dubokim dekolteom. Najviše šuškanja su izazvali Milena Ćeranić i Danijel Alibabić koji su se zajedno spustili niz stepenice. Ona u čipkastoj sjajnoj venčanici a on u belom odelu. Činilo se da su veoma prisni i da im uloga mladenaca itekako pristaje, i tako su dali povod "sedmoj sili" da pomisle na ono - "gde ima dima, tu ima i vatre"! U ulozi modela su se oprobale i poznate voditeljke koje nisu ništa manje uspešno iznele ulogu mlade.



Nama je bilo teško da ocenimo koja je bila najlepša, jer o ukusima ne treba raspravljati, to ipak ostavljamo vama da na osnovu fotografija procenite koja se najbolje snašla...

Izvor: Smedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>