Svet

Region

Hari Poter: Zbog alkohola sam se pretvarao u nepristojnu svinju

Zvezda Hari Potera Daniel Redklif već sa 18 godina imao je problema sa alkoholom. Sa 20 se opijao sam kod kuće, a sada tvrdi da ne pije alkohoil uopšte.

Hari Poter: Zbog alkohola sam se pretvarao u nepristojnu svinju



Svoj 21 rođendan proslavio je lumpujući u St Petersburgu. Popio je toliko votke da je jedva izašao iz kafića u kom se zabavljao s društvom.

"Tokom poslednje tri godine svaki put kad sam se napio, onesvestio sam se. Poznat sam po tome da se onesvestim kad se napijem. Siguran sam da mi je bilo zabavno dok sam bio pijan, ali jednostavno se ne sećam ničega" - kaže Daniel koji je prošle godine prestao da pije.

Zvezda "Hari Potera" već sa 18 godina je imala problem sa alkoholom. Tek se sa 20 zabrinuo za svoje ponašanje jer nije mogao da se kontroliše kad pije. Sad shvata da mu alkohol škodi, kako za zdravlje tako i za društveni život.

"Sa 20 sam počeo da pijem sam kod kuće, ne bih ni izlazio da ne napravim neku glupost. Bilo me je strah da ću naleteti na nekog ko me ne bi smeio da vidi pijanog. Plašio sam se šta ću reći poznanicima koje sretnem, šta ću sa njima da radim i onda sam radije ostajao kod kuće i opijao se danima" - kaže Daniel.

Jasno mu je da je to što je radio bilo skroz jadno i kaže da to zapravo nije bio on jer je inače pristojan i zabavan, a kad je bio pijan pretvarao se u nepristojnu "svinju".

Ljudi su mu govorili da su zabrinuti za njega. Razgovarao je sa Gerijem Oldmanom  koji je u serijalu o malom čarobnjaku glumio Siriusa Bleka, a i sam se borio sa alkoholizmom.

"Ne možeš ovako da nastaviš, imaš previše da izgubiš", rekao mi je Geri, ali ja ga nisam shvatao ozbiljno jer u to vreme nisam bio svestan da imam problem sa alkoholom" - kaže Daniel koji je danas presrećan što je uspeo da prestane da pije.

"Voleo bih da odem na neku zabavu popijem piće ili dva, zabavim se i vratim kući, ali jednostavno nisam taj tip osobe. Ne znam to da radim i sad kad ne pijem puno mi je bolje" - završava Daniel

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>