Region

Svet

Cecin dečko nije rukometaš, već fudbaler

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (38) je već šest meseci u vezi sa fudbalerom Slobodanom Rajkovićem (22)! Kako saznaje list "Press", nakon godinu i po dana prijateljstva njih dvoje su shvatili da gaje dublja osećanja i započeli su romansu.

Cecin dečko nije rukometaš, već fudbaler



Iako se po gradskim kuloarima šuška da se Ceca zabavlja sa jednim starijim rukometašem, istina je drugačija. Naime, čest gost Cecine vile u Ljutice Bogdana nije rukometaš, već mladi fudbaler Rajković koji igra u Nemačkoj i koristi svaki slobodan trenutak da doputuje u Beograd i poseti svoju "prijateljicu".

"Ceca i Slobodan su se upoznali pre godinu i po dana preko zajedničkih prijatelja na jednoj zabavi, nakon čega je fudbaler bio gost na svim pevačicinim slavljima. U početku su se viđali samo u krugu prijatelja, a kasnije je njihovo druženje postalo intenzivno i već šest meseci su u romansi.

On ju je posećivao tokom njenog izdržavanja kazne i pozvao ju je da nakon isteka bude njegov gost u Nemačkoj kako bi se privikla na slobodu, a ujedno bila udaljena od medija", kaže izvor lista "Press", i dodaje da novopečeni par još uvek ne želi da otkrije romansu.

"Njih dvoje čak ni mnogim zajedničkim prijateljima nisu priznali da su zajedno, iako su svi primetili promenu u njihovom odnosu. Kad boravi u Beogradu, Slobodan često izlazak u grad zameni večerom kod Cece".

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>