Region

Svet

Marija Kilibarda: Proradio mi je materinski instinkt

Voditeljka Marija Kilibarda kaže da joj je poslednjih godina proradio materinski instikt, ali da još uvek ne zna kada će se ostvariti u ulozi majke:

Marija Kilibarda: Proradio mi je materinski instinkt



"Vidim kako reagujem na klince. Biću jednog dana mama, ali stvarno ne znam kada će to da bude. Koliko se radujem trenutku kada će doći materinstvo, toliko sam u fazonu da ne treba da se udam" - izjavila je Marija i dodaje:

"Mogu da živim u vanbračnoj zajednici, stvarno mi nije bitno da ozvaničavam to, da stavljam potpis". Marija je nakon raskida veze sa rukometašem Ognjenom Kajganićem obnovila vezu sa bivšim dečkom Filipom i na taj način demantovala samu sebe.

"Sa Filipom sam se zabavljala skoro sedam godina. Uvek sam govorila da kad nešto završim – gotovo je. Ili mislim da je gotovo. Eto, demantovala sam sebe. Ništa nije govorilo da će tako biti, ali se desilo da smo ponovo zajedno. Sada drugačije pristupamo nekim stvarima koje su nam smetale. Razrešeno je sve ono što je bilo razlog za rastanak, i mogli smo da nastavimo zdraviji odnos"- zaključila je poznata voditeljka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>