Region

Svet

Viktorija: Osetila sam kad treba da pobegnem od droge

Poznata pevačica Snežana Mišković Viktorija prvi put je javno progovorila o tome kako je svojevremeno konzumirala narkotike i na koji način je uspela da se izvuče iz cele te priče.

Viktorija: Osetila sam kad treba da pobegnem od droge



"Osetila sam kada je trebalo pobeći, ali moj bivši suprug, nažalost, nije. Ne znam ni šta je s njim, čula sam ružne vesti. Daj bože da je živ, ali čula sam da nije" - kaže Viktorija i nastavlja da se svim silama trudi da tinejdžerima skrene pažnju i pomogne im da shvate koliko je droga štetna:

"Pričam toj deci šta ih čeka ako se dotaknu bilo kakvog poroka, a zemlja nam je u očajnom stanju. Došla sam u Beočin i čula da je tamo gram heroina četiri evra i da je pola grada na drogi, a pola su sportisti. Ja tačno osećam da spasavam njih deset, a samim tim i deset familija. Kažem toj deci da je to hrabro od mene, jer ne znam ko bi se iz mog posla prihvatio toga da prizna da ga je nešto okrznulo u životu. A ja idem da im se ispovedam" - rekla je Viktorija.

Pevačica je takođe otkrila da se osam godina ocem svoje ćerke borila za staratejstvo i da je konačno pre nekoliko meseci dobila taj spor:

"Od ćerkinog polaska u školu pa sve do sada borila sam se za starateljstvo. Otac je pokušao da dobije starateljstvo nad detetom, kako ona ne bi živela sa mnom. To je bio pakao koji je na mene ostavio posledice. Izgubila sam mnogo živaca i mogu svakog trena da zaplačem. Osam godina je trajala moja borba za starateljstvo" - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

viktorija

Povezane vesti:


>