Region

Svet

Vladimir Stojković slavio svoj novi rodjendan

Nakon što je golman Partizana Vladimir Stojković imao težak udes ali bez posledica, rešio je da 23. januar slavi kao drugi rodjendan. Stojke je sa suprugom u utorak uveče organizovao slavlje u restoranu Šaran na koje su pozvali najuži krug prijatelja i porodice.

Vladimir Stojković slavio svoj novi rodjendan"Vladimir je stvarno bio u šoku i uplašen zbog svega što se desilo. Samo je pričao o tome kako ga je sam bog spasao i kako je za dlaku izbegao smrt. Bio je presrećan, pa je odlučio da 23. januar od sada slavi kao novi rođendan! Rekao mi je: ‚Osećam se kao da sam ponovo rođen. Ovaj dan ću slaviti kao novi rođendan!‘ - kaže golmanov prijatelj

Po njegovim rečima, Bojana je na prvu loptu bila veoma uplašena, ali se na slavlju opustila: "Bojana i Vlada sada funkcionišu lepo jer su izgladili nesuglasice, i kada joj je ispričao da je imao udes, bila je užasnuta. Pričali su satima kako bi Stojketu bilo lakše, nakon čega su odahnli. Na slavlju su s prijateljima do kasnih sati pili i veselili se".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>