Svet

Region

Keti Peri se razvodi jer Rasel nije hteo dete?!

Nedavno su počele špekulacije da je glavni razlog razlaza slavnog para Keti Peri i Rasela Brenda činjenica da on nije želeo dete. Pre nešto više od dva meseca Peri je u televizijskoj emisiji slavne komičarke Elen DeGeneres, izjavila kako bi volela da ima decu. Za to vreme njen suprug je sa svojom komičarskom držinom nastupao po američkim fakultetima i zbog šale skidao burmu, kako bi video koliko bi studentkinja mogao da zavede, ali Keti to nije smatrala da je smešno.

Keti Peri se razvodi jer Rasel nije hteo dete?!Časopis OK! navodi kako su bliski prijatelji slavne pevačice izjavili da Keti u braku, bez obzira na nesuglasice oko deteta, nije bila srećna:

"Rasel je ograničavao. Hteo je da živi po njegovim pravilima, ali ona nije bila spremna na to". Prijatelji su još dodali kako je glumica srećna da je brak gotovo jer konačno može da živi onako kako želi. Sama Keti napisala je na svom Twitter profilu: "Jako sam srećna zbog ljubavi i podrške koju mi pružaju ljudi širom sveta. Vi činite moje srce ponovno srećnim".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>