Region

Svet

Vladimir Stojković: Jedva sam izbegao smrt

Vladimir Stojković je u ponedeljak na mostu "Gazela" doživeo saobraćajnu nesreću, iz koje je, po sopstevenim rečima, jedva izvukao živu glavu. Vladimir danas opisuje kako je sve izgledalo.

Vladimir Stojković: Jedva sam izbegao smrt"U pratnji policajca koji me čuva, vraćao sam se iz pravca Novog Beograda. Krenuo sam kući i negde oko 22 časa, tačno na sredini Gazele, u vozačeva vrata se iz srednje trake zakucao automobil koji je jurio bukvalno 200 kilometara na čas. Ne znam da li je taj čovek bio pijan ili šta već, ali nije bilo izgleda da nas pretekne pošto je paralelno s nama u srednjoj traci bio još jedan automobil. Uleteo je u klasičnu „osmicu“ i zakucao se naš „golf 5“. Od jačine udara smo odleteli na zaštitnu ogradu i, da nje nije bilo, završili bismo u Savi. Sva je sreća što smo preživeli" - priča Stojković.

Bojana Stojković: Moj muž nije monstrum
I pored ovakvog opisa, Vladimir je izašao samo sa lakšim povredama: "Bilo je neverovatno. I dalje sam u šoku! Zahvalan sam bogu što me je pogledao. Nakon što nas je zakucala ta limuzina, mislim da je u pitanju bila „laguna“, udario nas je još jedan automobil koji nas je okrenuo u kontra smeru i sklonio nas od ograde. Ma bilo je strašno! Glavom sam udario u šoferšajbnu, a evo i sada osećam bolove u predelu vrata. Ipak, kako je moglo da bude, odlično sam prošao."

Vladimir Stojkovic sudar

Čim je došao sebi od udara, Vladimir se čuo sa Bojanom: "Supruga Bojana je u tim trenucima bila gost kod Ognjena Amidžića na „Pinku“ i javio sam joj šta mi se dogodilo. Rekao sam joj da ne brine i da je sve u redu. Inače, pre nego što sam je pozvao, pet minuta mi je trebalo da dođem sebi. Nisam smeo da izađem iz automobila jer je staklo bilo svuda oko mene. Imao sam neki čudan osećaj da još nije gotovo i da još koji maler može da me zadesi. Stalno mi je kroz glavu prolazilo to kako su me sekundi delili od kraja - zaključio je Stojke.

Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>