Region

Svet

Vujadin Savić: Mirka se odlično snalazi u ulozi majke

Fudbaler Vujadin Savić tek dva meseca nosi titulu tate, ali kako kaže odlično se snalazi sa malim Andrejem kog su on i njegova verenica, naša lepa glumica, Mirka Vasiljević, dobili krajem prošle godine. Otkriva da je Mirka super mama i da joj njegova pomoć gotovo nije ni potrebna

Vujadin Savić: Mirka se odlično snalazi u ulozi majkeMladi fudbaler Vujadin Savić ponosan je na svoju novu ulogu i uživa u svakom danu sa svojim sinčićem Andrejem i verenicom Mirkom Vasiljević koja i posle porođaja izgleda zanosno.
 
"Uživam u svemu što uloga oca nosi za sobom. Voleo bih da još više pomažem, ali se Mirka toliko dobro snalazi da joj je moja minimalna pomoć dovoljna", kaže za Blic sin naše fudbalske legende, Dušana Savića, koji od kako je postao tata oseća posebnu energiju.
 
"Andrej će još više da me motiviše u karijeri. Već sada, posle dva meseca osećam dodatnu snagu i energiju, jer neprestano mislim na njega i želim da bude ponosan na svog oca."
 
Životni prioriteti dvadesetjednogodišnjeg Vujadina promenili su se od kada je u njegov život ušao mali Andrej.

"Dolazak Andreja na svet, nametnuo mi je veću životnu odgovornost i obaveze, ali istovremeno i zadovoljstvo u rešavanju svega što porodični život nosi", priča Vujadin koji je zadovoljan zbog činjenice da njegov sinčić brzo napreduje, ali kaže da je teško reći na koga beba liči.
 
"Još uvek je rano da se priča o tome na koga Andrej liči. On se svakoga dana menja, od svakoga ima po nešto. Najbitnije je da nema nikakvih problema i da permanentno napreduje što nas čini srećnim."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>