Svet

Region

Silovanje u brazilskom Velikom bratu?! (Video 18+)

Stanarku brazilskog Velikog brata Moniku Amin tokom sna iskoristio je ukućanin maneken Daniel Ešaniz.

Silovanje u brazilskom Velikom bratu?! (Video 18+)



Naime, policija je potvrdila da je slučaj, koji se dogodio u studiju u Rio de Janeiru, gde se snima brazilski Veliki brat pod istragom.

Gledaoci rijalitija  bili su šokirani kada su videli šta se događa. Daniel je seksualno iskoristio studentkinju Moniku, nakon što je zaspala pijana posle žurke u kući Velikog brata. Noćne kamere su snimale dok je maneken ušao u krevet u kome se nalazila studentkinja i ispod jorgana se prepustio akciji.

Za vreme incidenta ukućanka nije bila pri svesti. Sledećeg jutra su je pitali o tom događaju i o seksu, a ona se ničega nije sećala. U slučaj se umešala i policija. Tri sata su ispitivali Moniku. Produkcija je razmatrala da li da  prekinu emitovanje rijalitija ili da izbace Daniela.

Daniel je izbačen, a u saopštenje za medije je pisalo: "Od nedelje ujutro Daniel je izbačen iz šou-a pod sumnjom da je prekršio pravila kuće Velikog brata. Slučaj je pod istragom". Nakon što je produkcija Velikog brata analizirala slučaj, zaključili su da je Daniel svojim ponašanjem ozbiljno prekršio pravila rijalitija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>