Region

Svet

Nemanja Stevanović: Nudili su mi se i muškarci

Sinoćna tema emisije "Ami G show" bila je smena generacije, a gosti koji su pričali na tu temu bili su Nemanja Stevanović, Soraja Vučelić i Nikola Nemešević Nemeš.

Nemanja Stevanović: Nudili su mi se i muškarci



Nemanja i Nemeš pričali su o svojim iskustvima u rijlitiju i kako su imali potpuno različite situacije. Naime, Nemanja je u "Farmu" ušao sa svojom tadašnjom devojkom Milenom Ćeranić sa kojom je posle rijalitija prekinuo dvogodišnju vezu, dok je Nemeš u kući "Velikog brata" upoznao "ženu  svog života".

Nemanja je takođe tokom emisije demantovao pisanje medija kako je u vezi sa poznatom voditeljkom Danijelom Jankov.

"Nemam devojku, stvarno je bilo dosta pisanja o meni sa kim sam.Smučio sam se sam sebi, a kamoli ljudima koji su sve to čitali" - iyjavio je nemanja i dodao:

"Osetila se velika razlika od kada sam raskinuo sa Milenom, nudile su mi se i još uvek se nude devojke, ali nudili su mi se i momci, međutim vide da nisam u tom fazonu, pa odustanu. Obično mi na fejsbuku pošalju neku poruku, ja im kulturno odgovorim i to je to".

Od kada je izašao iz Granda promenio je pravac muzike:

"U Grandu nisam mogao da biram mnogo, ali sada mogu i vreme je da pokažem šta znam i umem, ispričao je pevač".

 Nemeš jepričao seksu u rijalitiju i šta mu je u tom trenutku prolazilo kroz glavu:

"Jednostavno, nije mi ostalo dovoljno krvi u mozgu, hemija, strast, mrak i zaboraviš na sve ostalo i na ljude i na kamere" - kaže Nemeš i dodaje:

"Kada si unutra posle nekog vremena zaista zaboraviš na kamere, pomisliš ma kome je ovo više pa zanimljivo da gleda i tako se dese situacije u takvim vrstama programa koje šokiraju ljude.Jedino što ti je tada na pameti jeste da ne izađeš napolje".

Nemeš je u emisiji i ispričao i o incidentu kada je kolima pokušao da uđe u redakciju Pulsa na svoj način:

"To je bila zabuna, vidite moj vulkanizer je tačno prekoputa Pulsa i ja mu kažem kada završiš možeš da mi parkiraš auto kod onih finih ljudi iz Pulsa, stvarno su fini", rekao je Nemeš i nastavio:

"Međutim moj majstor Mića se nešto zbunio i mislio da su vrata ulaz u garažu, posle je ispao problem jer su mi oni rekli da moj majstor ne zna da vozi, kada sam ja dreknuo "Moj Mića ne zna da vozi?", tako da je sve to bila velika zabuna" - ispričao je Nemeš.

Još jedna gošća u emisiji, kao predstavnik nove generacije bila je i Soraja, potvrdila je sve rečenice koje je već rekla povodom pobede za Plejboj zečicu, da je srećna jer je to bio njen san, da je oduvek to želela, ali pomenula je i da je bilo netrpeljivosti u emisiji:

"Naravno da je bilo netrpeljivosti među devojkama, sve smo bile tu sa željom da pobedimo i ja bi se ljutila da nisam pobedila", rekla je Soraja.

Na kraju emisije Ognjen svim gostima dao poklon sponzora emisije, a Soraja je  pitala, "A šta će mi to", na šta je i Ognjen ostao bez teksta.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>