Region

Svet

Jelena Rozga: Niko me neće posvadjati sa Ninom Badrić

Pevačica Jelena Rozga izjavila je kako se ne obazire na pisanje medija u poslednje vreme i da je takve glasine neće posvađati sa koleginicom Ninom Badrić kojoj, kako i sama kaže, čestita na hrabrosti zbog učešća na izboru za pesmu Evrovizije.

Jelena Rozga: Niko me neće posvadjati sa Ninom Badrić



Naime, iako je Nina odmah prokomentarisala da ne veruje kako je Jelena Rozga rekla da da ona ide na Evroviziju zato što ih je Jelena prva odbila, po povratku sa putovanja iz Lisbona oglasila se Rozga koja kaže da je jako srećna zbog Nine i da joj čestita na hrabrosti zbog učešća.

"Sve ove pričice koje ste mogli da pročitate zadnjih par dana neće me posvađati sa mojim kolegama jer sam ja na uspehe svojih koleginica i kolega jako srećna i ponosna. Čestitam Nini na hrabrosti koju ja nisam imala i stvarno joj želim puno uspeha na Eurosongu i da se vrati u Hrvatsku sa najboljim mogućim plasmanom"- izjavila je Rozga za In Magazin.

Jelena je trenutno fokusirana na karijeru u regionu, a uskoro bi trebala i da snimi novi singl koji će ujedno najaviti i novi album koji planira da izda u februaru sledeće godine. Nedavno je pozajmila glas i za jedan crtani film.

Takođe, pevačica je otkrila i da bi 2014. godine volela da s ostvari u ulozi majke.

"Ja bi 2014. godine na leto. Ne znam, videćemo. Volela bih da mi dete bude u horoskopskom znaku lava kao i ja" - našalila se pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>