Region

Svet

Mima priznao da ga je poljubio muškarac, Goca Tržan izvela Strašilo (Video)

Večeras je kod Ivana Ivanovića bilo zaista veselo. Mima Karadžiić je promovisao novu seriju koja počinje da se emituje na Prvoj, u petak u 20 časova, dok je Goca Tržan premijerno izvela svoj novi singl "Strašilo".

Mima priznao da ga je poljubio muškarac, Goca Tržan izvela Strašilo (Video)



Mima Karadžić je glavni glumac i producent serije "Budva na pjeni mora":Ova serija će oduševiti publiku. Odlični glumci i zanimljiva priča. U nekom pogledu liči na "Romea i Juliju" ali sa mnogo više svađa i prepirki. Nadam se dobrom rejtingu. Mislim da će svi uživati u njoj, pogotovu porodice, kao i stari i mladi.

Posle ove izjave sledio je insert iz serije gde se devojka u donjem vešu šeta po sobi dok ubeđuje Mimu da prizna svoju aferu sa njom i kaže ženi. Porodična serija? Nismo baš sigurni.

Priča se nastavila oko Miminuh dogodovština i njegovu vezanost za samu Budvu, a naročito za jedan restoran u Starom gradu koji nosi naziv  "Astoria" i gde ga je poljubio jedan muškarac.

Ja sam stalno po nekim atraktivnim mestima, ali "Astoria" mi je omiljena. Sećam se kada sam jednom stajao ispred i prolaze dečko i devojka držeći se za ruke. Devojka me je ugledala, pustila ruku dečku, dotrčala do mene, rekla mi kako me obožava i poljubila me u usta. Zgranut sam gledao u dečka koji je, na moje iznenađenje prišao, rekao isto što i njegova draga i on me je poljubio u usta. Inače su oboje Cetinjani.

Potom je došla Goca Tržan koja je predstavila svoj novi singl "Strašilo" i šalila se sa Ivanom da su bili zajedno. Takođe je dobacila da je ostala sa njim u vezi nikada se ne bi razvela. Kada su već bili kod ljubavi, Goca je priznala, na Ivanovo "peckanje", da više voli 80. godište od 90. ali je dodala da se ukusi menjaju sa godinama.

"One priče koje kruže o meni da sam bio sam 1001 ženom nije istina. Ja sam emotivac i bio sam stvarno zaljubljen i voleo iskreno nekoliko puta" - izjavio je Mima, na šta je Goca dodala:

" Ma čovek voli lepe žene oko sebe. Zar ne? Ja nisam sujetna. I ja volim lepe žene, kao drugarice" - izvadila se brzo Goca i nastavila:

"Recimo Ana, ona je prelepa, a Demonja je odličan frajer, ali je "tejken" (zauzet, na engleskom) ali moj tip je Ćela" - završila je Goca koja je večeras bila izuzetno lepo raspoložena.

Ivan je odmah pitao za ljubavne jade ili sreće u novom životu svoje prijateljice, na šta je ona Lupila sam rampu na privata život. Ko mi je kriv? Sama sam kriva.  Slikala sam se sa bivšim mužem i detetom za naslovice i verovala sam da je taj brak zauvek. Ali evo ovako, ako me bilo ko od gledalaca i vas prisutnih ikada više vidi na naslovnoj sa dečkom ili budućim mužem neka mi priđe i pljune jednu "šlajmaricu" pravo u lice. To jedan muškarac ne može da nosi. Muškarac mora sam da zasluži da se pojavi u novinama, a ne zato što je muž ili dečko Goce Tržan - završila je Goca prilično ozbiljna.

Posle ljubavi došao je na red i posao. Mima je pričao o svojoj ljubavi prema pozorištu, ali je priznao da su serije ono što ljudi žele da gledaju. Čak je izjavio da se ni filmovi više ne gledaju kod nas. Potvrdio je da se nastavlja snimanje serije "Montevideo", kao i da su sve karte za predstavu "Ratna kuhinja" sa Draganom Bjelogrlićem rasprodate mesecima u napred.

Goca je otpevala novu pesmu veoma energično i prebacila Ivanu da je njih dvoje pozvao u emisiju samo da bi mu povećali rejting. Posumnjali smo da pesma može biti autobiografska i da priča o Goci i Ivanu, a evo i zašto:

„Sve se nadam, biće bolje kad isečem stvari tvoje na sitne krpice. Onda kajem se do zore, tada nemam ništa tvoje, a to mi je najgore“ je jedan deo Gocine nove pesme "Strašilo".

 

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>