Svet

Region

Plejbojeva zečica pojela hranu sa kravljim urinom (Video)

Učesnica britanskog Velikog brata Karisa Šenon poludela je kad je saznala šta jede, a Denis Velš tešila je svoju drugaricu govoreći da je kravlji urin delikatesa i da će joj koža blistati. Na kraju se ispovraćala.

Plejbojeva zečica pojela hranu sa kravljim urinom (Video)



Hrana iz prve činije bila joj je preljuta, iz druge preslana, a "čarobno" jelo sa kravljim urinom iz treće činije imalo joj je čudan ukus, ali svejedno je lepo pojela.

Karisa Šenon nije mogla da shvati kakav je to nepoznat ukus, a kad joj je Veliki brat rekao da jede hranu skuvanu u kravljem urinu poludela je i počela da vrišti u ispovedaonici.

"Ubiću te Veliki brate! Je.... ću te ubiti - urlala je Plejbojeva zečica obučena u Zlatokosu.

Dok je Karisa histerisala Denis Velš , obučena u kostim medveda, pokušavala je da smiri Karisu kako bi završila zadatak. Zadatak koji joj je Veliki brat dao bio je da odluči koja je kaša najfinija kako bi stanari sledeće nedelje imali veći budžet.

"Nemoj da paničiš. Sve što izađe iz krave je dobro. U nekim zemljama kravlji urin je delikates.  Ne brini, ništa loše neće da ti se dogodi jer si pojela malo urina, šta više, to je dobro za kožu, blistaćeš - govorila je Karisi Denis i smejala se dok ova nije gledala.

"Karisa se na kraju ispovraćala po podu ispovedaonice i nije završila zadatak, već je briznula u plač. Denise je ipak hrabro uzela činiju sa hranom skuvanom u urinu i počela da jede, a Velikom bratu je u znak protesta pokazala srednji prst.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>