Region

Svet

Nives Celzijus: Ova Jelena je takav narcis i egotripčina!

Nakon što je objavljeno da na ovogodišnji Eurosong ide Nina Badrić, i po medijima se počelo pisati kako je Jelena Rozga rekla da je zapravo ona trebala biti hrvatska predstavnica na tom takmičenju, ali je to odbila, Nives je to izgleda malo iznerviralo pa se obratila svojim Facebook prijateljima sledećim rečima:

Nives Celzijus: Ova Jelena je takav narcis i egotripčina!



Jelena Rozga: Nina Badrić je samo moja zamena na Evroviziji
"Ova Jelena je takav narcis i egotripčina. Polako njena narav isplivava na površinu. Nikad neću zaboravit kad me je prije desetak godina umorila s polusatnom pričom o tome kako ona ima najljepši glas na estradi i kako joj to svi govore", napisala je Nives te dodala kako je to isto kao da ona krene zamarati ljude s tim kako je dobra pevačica.

Nije potpuno jasno na koju je Jelenu mislila. Njen komentar bi se mogao odnositi i na Jelenu Karleušu koja je privukla pažnju medija kada je na svom nastupu pevala pesmu slavne Adel. Ni njeni Facebook prijatelji nisu bili sigurni na koga Nives misli. U komentaru pod statusom dodala je i kako jednu od dve Jelene voli, svejedno nije bila jasnija na koga misli. 

"Tu Jelenu volim jer je iskrena u tome da voli sebe. Samo ne volim ljude koji glume da su nešto što nisu", dodala je supruga Dine Drpića.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>