Region

Svet

Kaja: Smršala sam deset kilograma

Katarina Ostojić Kaja vratila se iz Indije, gde je nedelju dana uživala sa verenikom, proslavljenim svetskim di-džejom Džuniorom Džekom.

Kaja: Smršala sam deset kilograma



Golupčići su bili smešteni u luksuznom hotelu sa pet zvezdica, a povod putovanja bilo je Džekovo gostovanje na festivalu haus muzike “Sanbrn”, na kom je nastupio kao najveća zvezda.

Atraktivna brineta je pre odmora držala strogu dijetu i smršala deset kilograma, pa je spremna pozirala u bikiniju na plažama u indijskoj državi Goa. Iako provod u Goi podrazumeva mnogo alkohola, opijata i ludih žurki, Katarina za Press kaže da su ona i njen voljeni izašli samo jedno veče, i to kada je on nastupao.

“Celog decembra sam nastupala, a i u januaru imam mnogo zakazanih koncerata, tako da nisam bila raspoložena za bučna mesta i gužvu. Uživala sam na plaži, a pošto sam na dijeti, nisam mogla da probam indijske specijalitete. Vreme je bilo idealno i zaista mi je prijao odmor. Džek i ja smo se odlično slagali, uverila sam se da ništa ne može da bude prepreka našoj ljubavi. Uživali smo u romantičnim šetnjama uz zalazak sunca, a on me je sve vreme tretirao kao pravu kraljicu. Kao i svako naše putovanje, i ovo mi je brzo proletelo i jedva čekam da završim obaveze u Srbiji i odem kod njega u Brisel”, rekla je lepa pevačica, koja će uskoro u Džekovom studiju otpevati singl na engleskom jeziku kojim će pokušati da osvoji svet.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>