Region

Svet

Anabela: Pokrenuću svoj biznis

Pevačica Anabela Bukva u jednom intervjuu otkrila je da ne mari za priče da je više ima u novinama nego na nastupima, da je za 18 godina koliko se bavi ovim poslom izborila svoje mesto na estradi, ali i da razmišlja kako svoje ime dalje da unovči.

Anabela: Pokrenuću svoj biznis



"Nadam se da sam se ukorenila na estradi i dokazala ko sam i šta sam. Smatram da imam svoje mesto na estradi i da mi stolica nije klimava - izjavila je Anabela i dodala:
 
"Strašno mi je kada čujem pojedine kolege kako se javno hvale kako zarađuju za veče po deset, dvadeset, trideset hiljada evra. Ružno je tako pričati u današnje vreme kada ljudi zbog nemaštine skaču sa šestog sprata" - kaže pevačica i otkriva da razmišlja da pokrene sopstveni biznis.

"Već dugo razmišljam kako bih mogla da iskoristim svoje ime i popularnost, i to unovčim. U planu je da sa jednim prijateljem otvorim veliki modni prostor, gde će svi moći da se srede od glave do pete za svadbu, maturu, žurku, slavu..."
 
"To je nešto u čemu se pronalazim, jer sam godinama zbog posla kojim se bavim sarađivala sa brojnim šminkerima, frizerima, stilistima, kreatorima i naučila sam šta za koju priliku treba obući."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>