Region

Svet

Region

Dragan Bjelogrlić: Svi vole da se kite tudjim perjem

Dragan Bjelogrlić je izuzetno aktivan na režiserskom planu, a posle filma Montevideo Bog te video stižu nam i serija i drugi deo filma. Bjelogrlić kaže da je serija potpuno odvojena priča, sa pet sati novog materijala, nastala uz ogromna finansijska ulaganja.

Dragan Bjelogrlić: Svi vole da se kite tudjim perjem



"Ovo je ogroman projekat, bukvalno dva odvojena filma i dve serije, pa vi vidite koliki je budžet. Imao sam sreću da nađem sponzore, inače ne bih mogao sve da finansiram. Nisam išao od vrata do vrata i molio za pare, moja producentska kuća bila je uporna i na kraju smo dobili šta smo hteli. Mislim da je neukusno, posebno u današnje vreme, da pričam o ciframa, ali mogu da kažem da je budžet veliki za naše uslove."

kada je reč o podršci sponzora, u finansijskom i svakom drugom smislu, Bjelogrlić kaže: "Imao sam raznorazne podrške, pa i podršku države koja je došla vremenom, u stvari kada je film već uspeo. Tako vam je kod nas - svi vole da se kite tuđim perjem, ali ne bih pričao o tome - bilo, pa prošlo."

O drugom delu filma i snimanju: Dragan zavšrava:"Drugi deo je mnogo komplikovaniji jer smo morali da putujemo na Tenerife, što nije bilo ni lako, ni jeftino. Uradićemo i seriju koja će imati čak 15 epizoda. Snimanja privodimo kraju, očekuje nas završnica filma, odnosno odlučujuća utakmica koja se desila na svetskom prvenstvu."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>