Region

Svet

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska: Ovo će biti naša godina

Jedna od najlepših manekenki Danijela Dimitrovska i šarmantni voditelj Ognjen Amidžić čitaocima Pressa žele sreću i zdravlje u 2012. godini, dok će jedno drugom želje šapnuti na uvo kad sat otkuca ponoć koja deli godine

 Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska: Ovo će biti naša godina



"Previše je intimno da vam kažem šta ću poželeti Ognjenu. Nešto ću mu šapnuti, a glasno ću mu poželeti zdravlje i sreću" - rekla je Danijela, a na pitanje da li će mu podariti Amidžića juniora u toku naredne godine, stidljivo je odgovorila: " Možda".

Zaštitno lice brojnih kampanja i odnedavno glumica sebi želi jednako uspešnu poslovnu godinu i priznaje da željno iščekuje venčanje sa Ognjenom.

"Sve neuspehe brzo zaboravim, a uspeha je bilo više. Ne žalim se na 2011. ni na kom polju, jer mi je podarila uspešnu poslovnu i godinu punu ljubavi. Jedva čekam naše venčanje. Od 2012. želim da nam pokloni lep početak skladnog bračnog života" - istakla je Danijela.

Ognjen otkriva da u 2012. želi da Danijela bude manje stroga prema njemu, a njoj da manje leti avionom. Godini za nama voditelj zamera samo neke sitnice i poslovnu neizvesnost koju mu je povremeno donosila.

"Bilo je momenata kada sam mislio da ću imati više sreće, ali ne radi se o nekim ključnim da bih im pridavao preveliki značaj. Ovo je za Pink bila najturbulentnija poslovna godina, ali su se, na sreću, stvari prilično normalizovale i polako se vraćamo u normalni tok" - kaže Ognjen i napominje da u ovom periodu ne svodi račune kao većina sveta.

"Ne vezujem planove za kalendarsku godinu i ne svodim račune 31. decembra. Kalkulišem usput, bez gledanja u kalendar i ne postavljam sebi dugoročne ciljeve" - rekao je voditelj.

Dok Ognjen svadbu zamišlja kao dobru žurku za najdraže osobe, Danijela očekuje bajkovito venčanje.

"Možda ću zvučati sebično, ali sve ide ka tome da moje venčanje bude onakvo kako sam ga zamišljala još kao devojčica" - zadovoljno je rekla Danijela, a Ognjen je zaključio da je spreman da ispuni sve snove svoje drage i da u maju organizuje svadbu kakvu ona želi:

" Nismo precizirali detalje, a maj smo zacrtali. Za datum ćemo još videti, jer to zavisi prvenstveno od Danijelinih poslovnih obaveza."

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>