Region

Svet

Seka Aleksić: Kajem se, ugrozila sam tudje živote

Posle svake greške neumitno sledi i kajanje, što je potvrdila i folk diva Svetlana Aleksić, koja je, provela besanu noć kajući se zbog toga što je u petak privedena zbog bahate vožnje.

Seka Aleksić: Kajem se, ugrozila sam tudje živote"Čim su je zaustavili na autoputu, Seka je shvatila da je greška samo njena. Posle iznošenja svih podataka i detaljnog objašnjenja šta se dogodilo, Seka je platila kaznu i izvinila se. Nakon toga je otišla u studio i nije imala mnogo vremena da razmišlja o svemu sve dok nije stigla kući. Kada su se utisci slegli, shvatila je da nije smela sebi da dozvoli da bude uhapšena. Ona dobro vozi, ali bez obzira na sve, bilo joj je jasno da pri tolikim brzinama ne postoji vozač koji može brzo da reaguje. Cele noći nije spavala jer je shvatila da je dala loš primer ovom bahatom vožnjom", ispričao je izvor blizak pevačici, koji je dodao da je ona čak i prokomentarisala sve, rekavši da je pogrešila.

"Rekla je: "Kajem se zbog svega. Nisam smela da dopustim da se ovo desi, jer sam ugrozila i tuđe i svoj život. Sve je, na svu sreću, prošlo bez posledica, ali mi je ovo velika škola za ubuduće". Inače, posle svega, mnogo prijatelja ju je zvalo da je pita kako je i ona im je odgovorila da je dobro", dodao je dobro obavešten izvor.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>