Region

Svet

Region

Sergej Trifunović: Volim da plačem i to često

Većina ljudi misli da je Sergej Trifunović odličan glumac ali i da je ponekad arogantan i hladan, međutim.on otkriva da zna i da zaplače.

Sergej Trifunović: Volim da plačem i to često



U emisiji "Balkanskom ulicom" gost je bio glumac Sergej Trifunović koji je zaista uživao u emisiji, pevao je, šalio se, ali u jednom trenutku čak i pričao sa nekim telefonom. Gledajući insert iz filma "Ubistvo sa predumišljajem" Sergej je paralelno sa filmom govorio tekst i rekao da mu je to omiljena uloga ali i film.

"To mi je stvarno najdraži film koji sam radio, mislim da je to moja najbolja uloga, ali i Ane Sofrenović, Branke Katić, Glogovca, zato i znam još uvek scenario napamet" - rekao je Sergej.

Glumac je otkrio i da je često srećan ali i tužan, u istom danu, nema razloga da ne budeš srećan kada ustaneš, a napolju je lep dan, objasnio je Sergej.

"Juče, a i jutros sam bio srećan, ali sam bio i tužan, to jednostavno tako ide. Kao kada počneš histerično da se smeješ, odmah posle toga sigurno dolaze i suze, jednostavno neko s**nje mora da se dogodi, zato pokušavam da ne budem ekstreman ni u radosti ali ni u žalosti. Samo umereno" - objasnio je Trifunović i dodao:

"Često plačem, zaista, ja i volim da plačem. Ponekada namerno gledam i tužne filmove da bih se isplakao" - objasnio je glumac.

Za kraj emisije pokazao je da je zaista i muzički talentovan, svi smo znali da svira gitaru i da lepo peva ali Sergej nas je iznenadio kada je u emisiji zasvirao harmoniku. Nije nas zadivio sviranjem neke lake dečije pesmice, već je u svom stilu svirao i pevao legendarnu pesmu Tom Vejtsa "Franks Theme".

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>