Region

Svet

Suzana Jovanović: Saša Popović je kao margarin u sve se meša

S obzirom na to da pored sebe ima muža koji vodi najveće zvezde na estradi, supruga Saše Popovića, pevačica Suzana Jovanović, ima potpuno poverenje u sve što kaže njena jača polovina. Naime, Suzana kaže da je direktor „Grand produkcije“ kao margarin i da se u sve meša.

Suzana Jovanović: Saša Popović je kao margarin u sve se meša



"Ništa ne radim bez konsultacija sa Sašom, jer se milion puta pokazalo da na kraju uvek bude onako kako je on rekao još na početku priče. Saša je kao margarin, u sve se meša, kao što rekoše u onoj reklami" – rekla je pevačica za Vesti Online i dodala da se u žiriju za zvezde „Granda“ nikada nije pojavila jer ne želi da neko pomisli da kao supruga suvlasnika i direktora najmoćnije diskografske kuće u Srbiji favorizuje nekoga.

"Ja jesam uvažena pevačica, ali sam i supruga direktora „Granda“ i kada bih se pojavila u žiriju ispalo bi da mi nekog favorizujemo, što nikako nije istina. Zato je bolje da se držim po strani, ali van kamera kao starija i iskusnija koleginica uvek sam spremna da savetima pomognem mlađim kolegama" – izjavila je Suzana Jovanović.

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>